09 July 2009

Again : Loving Mineral.com


Again : Ofismate yg menyukai produk loving mineral nie...membeli lagi skali. Setelah sebulan aku try..aku pun suka. Tapi aku x beli lgi la,sbb no money,no talk ok..hehe. Tapi my girlfren ade order..so tu utk dia la.
p/s : brush dia sgt2 lembut...mmg best...

7 comments:

Cutie Pie Lulabi said...

wahhhh...daia nye dah smpai yer..faa anto kat umah la gf awk nih busy takde mase..huhuhuhu...

haifaarah said...

sakann btul bz awk tu. xpe laa,nnti ade msa aifa drop by k.

ariza said...

utk daia & aifaa ada duit nanti beli la brush flat top dia..sgt2 la sesuai utk pakai ngan foundation dia rasa lembut sgt2 pada muka, sapuan dia serata & yg paling cik yus suka berus dia x allergic pada kulit muka x mcm berus stila yg daia belikan tu pas pakai mesti rasa cam gatal2...cik yus boleh tolong belikan lagi kalau nak..:):)

haifaarah said...

ok ok...i'll buy,leh jdikan jgk hantaran kwin..hahahaha

IT'S Me N.a.N.a said...

aifaa..apa website dier??

haifaarah said...

www.lovingmineral.com

melsabil said...

hi u ol..pnh try Double Duty Eye Brush x??